Sinterklaas wat bent u vroeg - Reisverslag uit Bakoe, Azerbeidjan van Ellen Werter - van Erk - WaarBenJij.nu Sinterklaas wat bent u vroeg - Reisverslag uit Bakoe, Azerbeidjan van Ellen Werter - van Erk - WaarBenJij.nu

Sinterklaas wat bent u vroeg

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Ellen

10 November 2010 | Azerbeidjan, Bakoe

Nou jullie geloven het nooit!
Sinterklaas is langs geweest en we hebben beide allemaal cadeautjes gehad.

En zoals het hoort zaten we samen op de bank. Om de beurt een cadeautje openen maar eerst het gedicht lezen. De Sint laat weten dat hij het allemaal maar heftig vind wat wij hebben bedacht. Naar Azerbaijan, trouwen, afstuderen.

En dan komt het leukste, de cadeautjes uitpakken!
Maarten eerst, gelukkig pakt hij gelijk een heerlijk typisch cadeau, sokken! En wat zegt hij dan? "Oh deze zijn echt lekker warm" en doet ze vervolgens om zn handen... :s

Nu ik, nadat ik nog even goed op de foto heb gekeken en gezien dat het echt een foto van mij vroeger is MET Sinterklaas erop. Ik wist wel dat hij echt was.

Sint had zich erg uigesloofd, op elk pakketje zat een mini gedichtje!

Maarten kreeg het gelijk warm en begon te scheuren toen erop stond: "Bezig baasje ben je al en daarom hier de voetbal international" Kijk de smile, wat kan je een jongen toch simpel gelukkig maken.

Wat nog meer? Strooigoed, voor in de klas en door het hotel, dat de Sint er is weten ze dan wel. Dropjes te over en zwart-witjes ook! och wat kent die Sint ons 'Werthertjes' goed! Nog leuke spullen om de klas mee te verzieren en muziek van de Sint.

De kinderen in mijn klas zullen Sint gelijk aardig vinden want ik kreeg ook iets voor hun, lekkere chocolollies, vlaggetjes EN warme sokken voor binnen!

Lieve Sint we vinden je heel lief!
Dank je wel en met de kerst zijn we jou Kerstelfjes wel ;)

• 10 November 2010 - 15:57

Peter:

Gekke Ellen :p,

nou happy couple enjoy the presents ;)!

xXx,
    Peter

P.s.: ik ben wel benieuwd hoe die kinderen daar straks op die sintspullen reageren (A)

• 11 November 2010 - 11:48

Karen:

Mochten die kadootjes dan al open van de sint... Misschien had je ze beter kunnen laten liggen tot 5 december, nu krijg je volgens jaar de roe... of ga je naar spanje ;)

• 11 November 2010 - 12:22

Anoek:

Hi, wat super leuk zeg! ik had er 2 weekjes geleden over gehoord, maar wat een werk heeft die sint ervan gemaakt! Zal jullie naast warme voeten ook een warm gevoel geven :)
    liefs Anoek

• 12 November 2010 - 08:21

Marga:

leuk om te zien die foto's geniet en tot eind december knuffels

• 15 November 2010 - 11:06

Lilian:

Hi, super leuk om jullie zo te kunnen volgen!
    Misschien zien we elkaar wel even als jullie in 't land zijn.
    Lieve groet, Lilian