TISAaaaaahhhhhh! - Reisverslag uit Bakoe, Azerbeidjan van Ellen Werter - van Erk - WaarBenJij.nu TISAaaaaahhhhhh! - Reisverslag uit Bakoe, Azerbeidjan van Ellen Werter - van Erk - WaarBenJij.nu

TISAaaaaahhhhhh!

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Ellen

16 Augustus 2010 | Azerbeidjan, Bakoe

Wow wat een werk. Ik zal jullie eens vertellen hoe het er op mijn werk uit ziet.
Donderdag komen de kinderen voor de eerste officiele dag dus zal alles wel op zijn plaats vallen.
Weer aan de hand van de foto’s.
De eerste is mijn domein. Het hele grijze huis is de Baku Toddler Klub (BTK) Daar heb ik het voor het zeggen. Met onze eigen security zitten we er prima.
Dan heb je de ingang van de kinderen. Hier trekken ze hun schoenen uit, elk kind heeft zijn eigen hokje.
Ons circle time tapijt ligt midden in de kamer. Er zijn twee tapijten, ook een in de bieb zodat we, als we later in het jaar de groep opsplitsen voor circle time, duidelijke plaatsen hebben.
Hier zie je de bieb met dus een tweede tapijt. Je kan de boeken net niet zien maar we hebben er iets van 400 nogwat. Een van mijn assistentes regelt dit alles zonder dat ik hoef te helpen.
De puzzelhoek is eigenlijk een tafel met kasten met materiaal erin.
De constructiehoek is een ruimte bij het puzzelen. De kinderen kunnen heerlijk bouwen en doen. Je ziet hier 3 van mijn assistentes. Van links naar rechts, Solmaz, Aida en Humar.
Aan de andere kant ligt het keukentje/ poppenhoek. Is nog erg kaal maar de assistents hebben de materialen nog niet uitgepakt.
Dan loop je naar het gangetje waar je uitkomt bij de eet keuken, hier eten de kinderen hun lunch.
Ons kleine kantoortje waar alle administratieve zooi wordt geregeld.Je kan op de foto van het circletime tapijt de deur zien die naar het halletje gaat. Vervolgens nog een charmante foto van een andere assistente van mij Mary.
Vanuit die deur gezien heb ik een leuke overview foto gemaakt. Gewoon om even een idee te geven. Op de bank zitten nog 2 assistentes, Angela en de poetsvrouw Numar, maar die zie je niet echt goed. De ruimte met de bieb, constructie en poppenhoek is ongeveer even groot.
Tegenover de circletime area is de knutselhoek. Nog wat onduidelijk en wat rommelig maar plek zat om leuke dingen te doen met de kinderen.
Achterin de ruimte is onze gym. Hier staat een klimrek en een glijbaan met verschillende dingen. Ook hier zijn de materialen er lang nog niet allemaal maar dat komt goed.

PS. Mijn papa is vandaag jarig!

• 16 Augustus 2010 - 13:48

Eva:

Volges mij heb je het prima voor mekaar!! En hou ze maar bezig he;)

• 16 Augustus 2010 - 13:49

Arianne :

Leuek foto's . Ziet er goed uit .

Succes !!!!

Arianne

• 16 Augustus 2010 - 15:09

Noor:

Jeeh, dat ziet er niet slecht uit! Welke taal spreek je straks met de kinderen? Welke leeftijdsgroep krijg je? Aan het materiaal te zien, kleuters? Ben erg benieuwd naar het vervolg!Succes donderdag! Liefs en groet, Noor

• 16 Augustus 2010 - 19:50

Han:

Hoi Ellen,
    even een kattebelletje om je te laten weten dat we ALLE 'reis' (hoezo reis ?) verslagen in detail uitpluizen - ontzettend leuk, we horen je bijna zelf 'kletsen' en het enthousiasme spat er (bijna altijd...) vanaf !
    Jullie hebben het prima samen, en volgens mij vind je je draai best wel snel. Petje af !
    Groetjes, ook aan Maarten, en ook van Marga natuurlijk !!!

• 17 Augustus 2010 - 13:01

Vera Schillings:

Hallo Ellen en Maarten
    Eindelijk reactie!
    Ik heb nog steeds geen Internet thuis, dus zit nu weer even op school,kan jouw verslag lezen. Leuk, mooi appartement, lekker nieuw en fris kleuterdomein! Veel succes!
    Wij zitten al op de helft van onze schoolvakantie, nou ja, voor mij geldt dat niet meer!!
    Ik ga een weekje naar zee
    Hoop dat het toch nog even zomer wordt in Nederland!
    Tot volgende keer!
    Vera

• 18 Augustus 2010 - 09:18

Karen:

Dat ziet er luxe uit!!! en dan ook nog overal assistenten voor, en jij beweert dat het als anderhalve baan voelt, gewoon die assistenten laten doen ;).

Maar ziet er goed uit hoor, als ik daar ben mag je me het allemaal in real life laten zien!

Groetjes!

• 23 Augustus 2010 - 07:57

Thea:

Nou dat ziet er toch allemaal helemaal niet verkeerd uit hè. Hier kan je best in werken enne......... doe jij ook nog wat ??? Je hebt zoveel assistentes !!!!!
    Geintje hoor. Heel leuk allemaal.
    Doei Thea

• 24 Augustus 2010 - 07:52

Miriam:

Hoi Ellen,
    Ben net terug van vakantie en lees even al je verslagen.Ziet er goed uit op je school. Kan me alleen voorstellen dat je echt wel even de tijd nodig hebt om aan alles te wennen.Maar jou kennende komt dat allemaal wel goed. Ik lees iedere keer met veel interesse je verslagen. Blijf me op de hoogte houden.
    Dikke kuzzzzzzzzzzzz,
    Miriam Felix

• 24 November 2010 - 16:36

Joost Van Breemen:

Hallo Ellen,
    Van harte Proficiat met jouw verjaardag. Ik ben wel een dagje te laat, maar... Hoe gaat het met jullie? Jouw klas lokaal ziet er leuk uit. Hier hebben wij een week geleden hoogwater gehad en mijn boot kon ik er niet uit varen, daar de buurman brokken had gemaakt. Inmiddels heden de boot in de loods.
    Groetjes en tot schrijvens en ziens en een knuffel voor Maarten, maar uiteraard een dubbele voor jou,
    Joost en Han.