Zijn we weer!
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Ellen
21 September 2010 | Azerbeidjan, Bakoe
Ik steek gelijk van wal met het beste stukje maar ja.
Gister had Maarten tot 12uur dienst dus ging ik alvast lekker naar bed. Rond een uur of 12 hoorde ik gestommel en kroop er iets naast me, Maarten was thuis. Ik sliep weer lekker door... toen ik na een droom wakker schrok lag ik overdwars op bed. Ik heel voorzichtig mijn benen omhoog zodat ik Maarten niet wakker maakte... ineens denk ik even op de deken meppen want.... daar ligt niemand. Ik aan het bekomen van de schrik (want ja inmiddels ben ik er aan gewent dat Maarten er ligt) hoor ik zachtjes een muziekje. Ik denk misschien is hij een film aan het kijken. Kijk even op de klok hoe laat het is.... 6:08 geeft mijn telefoon aan. Toen besloot ik om dan maar eens te kijken. En ja hoor, wat zit daar heel schattig achter zijn computertje zijn nieuwe spelletje te spelen? Maarten!
Hij kon niet slapen, dus is hij maar zijn spelletje gaan doen. De gek! Hij was een beetje de tijd vergeten... met als resultaat dat hij maar iets meer dan een uur heeft geslapen. Een uur later ging mijn wekker, ik heb m snel uitgezet want Maarten lag te slapen. Aangekleed, tanden gepoetst enz. En ik wilde hem laten liggen maar hij wilde toch mee ontbijten. Het is me ook wat he die jongen. Hij blijft me verrassen.
Nou dat was mijn zeer vreemde nacht.
Afgelopen week was wel leuk, ik ben woensdag weer naar mijn werk gegaan. Met zeer veel spijt bij de eerste hobbel die de auto nam maar ja. De driver spreekt Azeri dus ik kon m niet echt vertellen dat ie kon omdraaien. Eenmaal op mn werk was het natuurlijk wel leuk. Hoewel het bukken tot op de dag van vandaag nog pijn doet aan mijn “wangen” zeg maar even. Zaterdag een groot feest gehad hier, was leuk, ik zal kijken of ik wat foto’s kan plaatsen. Zondag ook een feest dus Maarten heeft het hele weekend kunnen werken. Maar hij wist wel lief voor me te zorgen tussendoor, ontbijt, lunch en avondeten ik heb het allemaal gehad ;)
Maandag toch terug naar de dokter want het voelt nog niet goed. Nog een antibiotica kuur... gelukkig was dit een hele behulpzame dokter en heeft hij mij een officiele brief gegeven waarin staat dat ik om medische redenen thuis moest blijven. En omdat hij zo aardig was heeft hij ook de twee dagen dat ik gewoon de griep had erop gezet! Dus ik heb weer 5 ziekte dagen! Jeej! Ik mag nog een keer de griep krijgen zonder dat ze mn salaris inpikken!
Verder nog steeds druk, Maarten ook die loopt op dit moment weer te rennen voor een stel VIP’s. Arme jongen, alles op een dik uur slapen.
Ik moet zeggen dat ik wel echt van mn werk begin te genieten, Andrea (mijn coördinator) is erg leuk, gezellig, komt regelmatig even koffie drinken op de BTK en dan bijkletsen. We zijn ook echt een team tegenover de ouders, en dat is echt nodig.
Vanochtend weer een moeder die haar kind niet wilt achterlaten omdat ze dan begint te huilen... ja duh! Het kind heeft 2 jaar lang niemand anders om zich heen gehad dan mama, denk je dat ze nu ineens het prima vind dat mama er niet is? Oh die lokale moeders hier :s
Nou mijn roomservice komt eraan dus ik stop!
Smakelijk!
21 September 2010 - 17:23
Karen:
Nou El, ik kan me wel voorstellen dat t werk bevalt, zo lekker in je bedje liggen ;).
Beterschap!!
Oja ik zit nu officieel een dag in Riga op de terugweg, maja gratis in een hotel kan ik dat wel aan denk ik