Se bagache!
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Ellen
30 Juli 2010 | Azerbeidjan, Bakoe
Dankzij mijn lieve en doortastende man heb ik mijn koffer!
Al mijn spulletjes zaten er nog netjes in en ik kon eindelijk heerlijk alles op z'n plaats zetten.
Natuurlijk heb ik nog lang niet alles opgeruimd maar dat komt vanavond of morgen wel.
Maarten heeft gister al 2 keer gebeld naar het vliegveld. In de ochtend vertelde ze dat we na 7uur moesten terug bellen. Dus om iets van 11uur wij bellen. Toen wisten ze te vertellen dat we tot zondag moesten wachten. Maarten gaf duidelijk aan dat het niet de bedoeling was en dat er verschillende maatschappijen die avond nog uit Londen naar Baku vlogen. Daarnaast vermelde Maarten dat het hun probleem was omdat wij vrijdag een feest hadden maar geen kleding en dat we die dan op hun kosten zouden aanschaffen. Dit was niet mogelijk volgens die man maar plots kon de koffer wel morgenochtend al in Baku zijn. Maarten liet die meneer nog even na bellen naar Londen of de koffer daar echt was. Toen dat bevestigd was vertelde we hem dat we morgenochtend bellen en de koffer willen halen. Dit was gelukkig inderdaad het geval. Wel viel me op dat de koffer op de 29ste al in Baku was aangekomen volgens de ‘tag’ maar ja, we laten het er maar bij. De koffer is slechts wat gehavend maar hopelijk kunnen we dat eraf poetsen.
Nou de eerste drempel hebben we goed kunnen opvangen, nu maar afwachten wat de volgende uitdaging zal worden.
Vanavond een feest van de Marokaanse ambassade. De nationale feestdag van Marokko, de dag waarop koning Mohammed VI zijn vader Hassan II opvolgde. Ik weet niet zeker of ik er ook heen mag (ben immers geen marokaan) maar ik ben wel zeker van de VIP lounge. Dat is namelijk ons nieuwe appartementje.
Ik ben erg aan het genieten, Maarten maakt veel tijd voor me vrij en als hij moet werken drinken we snel samen en soms met de chef erbij een kopje koffie. Echt een heerlijk leventje. Over een week moet er weer gewerkt worden.
Ik ga nog even genieten en dan lekker mijn koffertje uitpakken!
30 Juli 2010 - 10:53
Lotte:
Wat heerlijk dat je al je spulletjes weer hebt en fijn dat je zoveel tijd met Maarten hebt :)
Ben erg benieuwd naar dat feest! In elk geval veel plezier!
Liefs! xxx -
30 Juli 2010 - 10:56
Karen:
Pff ik ga nog denken dat die broer van me een hoge pief is daaro!! Dat is niet de bedoeling, ga ik dalijk nog tegen m opkijken ;)
Weerken... ik zou zeggen stel t zo lang mogelijk uit :P -
30 Juli 2010 - 11:26
Peter (neefje):
Hey El,
echt leuk dat je zo actief je belevenissen op blijft schrijven. Ik vind het erg leuk om te lezen en ook erg fijn dat alles toch steeds een happy end heeft ;)!
Dikke knuffel en kus van je neefje (K) -
30 Juli 2010 - 14:02
Miriam Felix:
Hallo Ellen en Maarten.
Wat leuk dat ik jullie nog kan volgen. Eindelijk vakantie!!!!!
Ik hou jullie in de gaten, tot gauw,
Miriam -
31 Juli 2010 - 11:16
Serena:
Goed om te lezen dat het zo goed met je gaat! :) geniet er maar lekker van! -
01 Augustus 2010 - 17:32
Piet Lasoe:
Ha Ellen. Leuk om je verslagen te lezen :) geniet ervan en groeten aan Maarten hoi Piet