De tour van ons appartementje - Reisverslag uit Bakoe, Azerbeidjan van Ellen Werter - van Erk - WaarBenJij.nu De tour van ons appartementje - Reisverslag uit Bakoe, Azerbeidjan van Ellen Werter - van Erk - WaarBenJij.nu

De tour van ons appartementje

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Ellen

03 Augustus 2010 | Azerbeidjan, Bakoe

Omdat ik er nu nog tijd voor heb een korte foto-tour door ons huisje.
Schrik niet, housekeeping is net geweest, als ik de foto’s gister had genomen was het niet zo netjes opgeruimd ;)

We beginnen bij het begin, de voordeur. Rechts op de foto de voordeur, niet speciaal maar dan heb je een idee hoe je binnen komt. De kapstok volgt nog.

Als je binnenkomt heb je direct rechts van je ons “keukentje” eigenlijk wordt voornamelijk de koelkast gebruikt maar we hebben ook een vaatwasser! Hier moeten nog wat kleine dingen gedaan worden; een haakje voor het handdoekje en een stopcontact voor het espresso apparaat.

Rechtdoor is de ‘woonkamer’ je ziet de tv met daarnaast Maarten zijn muziek/ dj installatie. Ik hem maar even toegedekt zodat jullie slechts een indruk krijgen van de omvang van dat ding. Dan wordt jullie plan om langs te komen in elk geval niet teveel beinvloed. :p Aan de andere kant van de tv kan je alvast spieken naar de slaapkamer.

Tegenover de tv uiteraard de bank. Gezellig een zithoekje met plant! De schaal van de (schoon-) -broer, -zusjes en aanhang heeft een prominente plek en het schilderij hangt ook al. Op het tafeltje links van de bank zie je het cadeautje staan van de collega’s van Maarten. Het is een digitaal fotolijstje.

Het uitzicht is natuurlijk op het zwembad! Heerlijk, lekker zwemmen.

De slaapkamer, ja een bed, een stoel vol kleding en de “stoffen kast” die Maarten heeft gekocht omdat we (uiteraard) veel te veel kleding hadden. Beetje rommelig maar wel gezellig.

Hier staat ook het bureau. Niet veel speciaals. Wel met een doodenge stoel die weer recht draait als je opstaat. Maar ook als je even wilt gaan verzitten.

Dan door naar de badkamer, je ziet Maarten zijn schoenen, daar worden nog planken gemaakt zodat we alle schoenen daar netjes kwijt kunnen. Links is de kast maar die zal ik jullie besparen.

Dan de badkamer, een bad met douche en een wc. Onze troepjes staan netjes op de gigantische wastafel. De handdoek hangt over de telefoon want er moeten nog haakjes komen. Wat even gemeld mag worden is dat het een origineel Nederlands douchegordijn heeft.

Nou wat vonden jullie van de tour? We missen slechts wat opbergruimte want die heb je bijna niet. De koffers hebben we subtiel weggestopt achter de gordijnen.

Natuurlijk zijn jullie van harte welkom om het allemaal eens met eigen ogen te komen bekijken, wel moet ik vermelden dat de vlucht, visa kosten, vervoer en maaltijden voor eigen kosten zijn. Maarten is wel instaat om een mooie kamer te regelen in het hotel.

Groetjes!

Mocht je nog meer over het hotel of het land/ stad willen weten zijn deze links:

Hotel:

Baku:

• 03 Augustus 2010 - 09:12

Inge:

Nice, mooi huis! nu die vakantieplanning van jou nog en dan kan ik mn vakantie inboeken :)

Groetjes Inge

• 03 Augustus 2010 - 09:18

Karen:

Ik hoop dat ik dan ook zo'n mooie kamer kan krijgen hoor... nu zijn verwachtingen wel hoog :)

• 03 Augustus 2010 - 10:22

Anouk:

Hey Ellen,

Ik vind het super leuk om je verhalen te lezen en naar je foto's te kijken. Zo te zien woon je daar goed, mooi appartement! En dat uitzicht op het zwembad is ook niet verkeerd. Ik vond trouwens je verhaal over het shoppen heel grappig, wat een gedoe zeg om iets te kopen. Maar wel bijzonder wat je allemaal meemaakt. Ik ben benieuwd naar je volgende verhalen!

xx

• 03 Augustus 2010 - 11:18

Eva:

Nice!!!:D
    Volgens mij wel een plekje waar je snel kunt wennen! Wat een uitzicht gek..je kunt vanuit je raam meteen in het zwembad duiken!!;)
    Kus!!

• 03 Augustus 2010 - 11:50

Lotte:

leuk om te zien waar jullie nu wonen en het lijkt me leuk om een keer langs te komen! wel eerst even sparen dan ;)

dikke kus!

• 03 Augustus 2010 - 16:36

Ghislaine:

Hoor ik een jaarclubuitje?:P Geweldig hoor Ellen, je zit daar echt goed! En housekeeping: OMG!!!

Liefs en houd ons op de hoogte!

xx
    Ghislaine

• 05 Augustus 2010 - 12:40

Noor:

Ziet er allemaal super gezellig uit! Dat moet wel leuk worden en uit te houden zijn!Liefs en groet, Noor