Dag Maastricht - Reisverslag uit Maastricht, Nederland van Ellen Werter - van Erk - WaarBenJij.nu Dag Maastricht - Reisverslag uit Maastricht, Nederland van Ellen Werter - van Erk - WaarBenJij.nu

Dag Maastricht

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Ellen

24 Juli 2010 | Nederland, Maastricht

Dag Maastricht,

Net in de trein gestapt, de conducteur fluit, de trein vertrekt. Nu kan ik niet meer terug. Met tranen in mijn ogen kijk ik hoe de laatste stukjes van Maastricht langs komen. Het is echt afgelopen.
Gister een leuke dag gehad, wel moeten huilen toen ik voor de laatste keer de kinderen uitzwaaide. Nog een aantal ouders gaven een bedankje en lieten weten dat ze het heel jammer vonden dat ik niet bleef. Nadat ik de laatste dingen uit mijn lokaal had gehaald trok ik de deur achter me dicht. Nu is het niet meer mijn lokaal maar die van de volgende leerkracht. Thuis wel een halfuur onder de douche gestaan, even alles van me afspoelen zodat ik weer fris naar het teamuitje kon. Was kapot maar had het voor geen goud willen missen. Het eten was heerlijk en het was erg gezellig. Het is nog maar zien of het team waar ik nu in terecht kom ook zo leuk is. Na een borrel op het terras nam ik ook afscheid. Als ik in Nederland ben en het is geen vakantie ga ik zeker even langs.
Vanochtend gekeken of ik niet vergeten was. Laatste ontbijtje in Maastricht, laatste keer douchen in Maastricht, laatste keer... alles in Maastricht. Heb mn huisgenootje wakkergemaakt en gezegd dat ik ging. Met mijn veelste zware koffer, een grote tas en mijn handtas op de fiets. Ging beter dan verwacht. Ook mijn laatste ritje op mijn mooie blauwe fiets. Gelukkig verdwijnt die niet uit Maastricht. Hij heeft een prettig onderkomen bij Martijn. Op het station mijn fiets vastgezet en het beroemde kaartje van €14.60 naar Gouda gekocht. Dat is een van de weinige dingen die ik niet zal missen, de NS. Het is namelijk een ongelofelijk toeval dat ze niet weer aan het spoor aan het werken zijn, ergens op het traject.

Pap, mam, here I come.

Nog maar 3 dagen in Nederland...das een gek idee.

• 26 Juli 2010 - 11:25

Leo Quodbach:

Ik snap dat je het moeilijk vind om het mooie Maastricht te verlaten. Via deze weg zal ik je zeker volgen en zullen we zeker contact houden. Geniet van je laatste dagen in Nederland en heel veel plezier in je nieuwe thuisland.

Groetjes Leo

• 26 Juli 2010 - 11:28

Peter:

Pfff wat gaat het allemaal snel zeg!

Wel blij dat ik nog een extra mooie herinnering aan je heb bij het huwelijk! Die glimlach was echt onbetaalbaar!

Ik ga zeker alles van je volgen en je missen!

Geniet van het leven en weet dat je altijd welkom bent. En natuurlijk altijd op mijn steun kan rekenen!

Dikke knuffel en kus van je grote neefje!

• 26 Juli 2010 - 11:33

Karen:

Nou El, veel succes, wij gaan je hier echt missen in Maastricht!!!

x Karen

• 26 Juli 2010 - 13:21

Janke:

Hoi Ellen, en nu heb je denk ik ook afscheid van Nederland genomen.
    Maar ... je bent onderweg naar Maarten!!!
    Goede reis en een goed verblijf in Azarbeidjan.
    Ik lees je web. Liefs, Janke

• 26 Juli 2010 - 14:06

Noor:

Moedig hoor! Zo leerje wel loslaten!!! Is mijn kadootje nog aangekomen? Liefs en hele goede reis, Noor

• 26 Juli 2010 - 14:56

Lotte:

En lieft dat je was toen je me wakker maakte ;)
    Hopelijk heb je genoten van je laatste daagjes bij je papa en mama?
    Hele goede reis morgen en laat maar wat weten als je bent aangekomen!

Liefs! xxx

• 26 Juli 2010 - 15:01

Anita De Graaff:

Hoi Ellen,
    Nog net op tijd kan ik je de beste wensen sturen vanuit Eijsden.
    Hier zijn we de laatste spullen van dit schooljaar aan het ruimen en de eerste van het volgende jaar. Woensdag ga ik lekker eten bij Peter. Volgend jaar mag ik weer blijven op de Tangram omdat niet alleen Dennis vertrok maar óók Mayke en Monique en Sandra. Nu ga ik 1 dag gr 4-5 doen; 1 dag 3-4 en (ipv zwangere Anouk) 1 1/2 dag gr 3.
    Veel succes met alle laatste dingetjes in Nederland en tot mails, groeten Anita de Graaff

• 26 Juli 2010 - 15:17

Peter Scheren:

Hoi Ellen,

Leuk dat we je weer op deze manier kunnen volgen. Heb inmiddels ook je trouwfoto's gezien. Uit alles blijkt dat het een échte bruiloft was.
    Het ga jullie goed! Een nieuwe toekomst tegenmoet...

Peter - Tangram

• 26 Juli 2010 - 16:13

Inge:

Hey meid!

Wat een ontzettend leuke en mooie stad is Maastricht toch geweest he. Ik wordt toch een beetje verdrietig nu ik besef dat jij nu ook definitief vertrekt. Ik wil je enorm bedanken dat je een van je laatste dagen in Nederlan wilde besteden aan het helpen verhuizen van mij. Dat betekent echt ontzettend veel voor me, en het is natuurlijk handig dat ik mijn kleren nu kan opbergen ;).
    Meis, ontzettend veel succes en geluk met die gekke broer van mij! En hopelijk doe je er niet al te lang over om weer eens op ons bootje langste komen.

Kus Inge

• 26 Juli 2010 - 16:40

Eva:

Hoi lieverd!!!
    Ik mis je nu al!!!! :'(
    Lieverd..een hele goede reis en ik volg je zeker weten via deze weg!
    Love you mopje!!!! :)
    kusss

• 26 Juli 2010 - 16:40

Martijn V. Merrebach:

Veel succes Ellen!
    x Martijn

• 26 Juli 2010 - 17:40

Vera De Kok:

Zet 'm op hoor, ik blijf je volgen!
    Wat hebben we heerlijk gelachen vrijdag.
    Ik wens je nogmaals heel veel succes en vooral ook plezier!