dag 2 en 3
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Ellen
08 September 2009 | India, Bangalore
nou, we zijn verhuisd. Hier geen internet dus moeten we naar het dorp 5 km verder op.
dus nu een kort berichtje om te laten weten hoe het gaat.
Echt een land voor mij, met mn handen eten, de hele dag op mijn slippers lopen enz.
Het douchen vanochtend was een ervaring! er kwam iemand aan de deur met een emmer heet water en een litermaat. en wassen maar! Lang leve mama dr washandjes.
Volgende week gaan we met de trein naar Trichy en daar blijven we tot 6 november. Dus daar hebben we hopelijk gewoon internet en kan ik oook foto's uploaden.
Binnenkort horen jullie meer van me!
Doei
08 September 2009 - 13:07
Leo Quodbach:
Hoi dames,
fijn om te horen dat jullie veilig zijn aangekomen. Geniet van de ervaring en have fun.
Leo -
08 September 2009 - 14:44
Twan Brouns:
Na de aankomst in India wens ik jullie een leerzame introductieweek en straks een goede reis naar Trichy. Door jullie eerste verslaglegging krijg ik een beeld van relaxte aanpassing aan de locale cultuur. Eigenlijk heel goed dus. -
08 September 2009 - 15:14
Mirthe:
Hey Ellen!
Zo te horen is het tot nu toe allemaal nog een beetje wennen. Ben heel benieuwd naar de foto's!
Veel plezier de komende tijd!
Liefs, Mirthe -
08 September 2009 - 15:39
Hilâl:
Hej Sjattekes,
Leuk dat jullie het naar jullie zin hebben, ik ben benieuwd naar de foto's!!!
En uhh Ellen..gedraag je he:) hahah
Veel plezier en succes
groetjes Hilâl -
08 September 2009 - 20:30
Anouk En Eva:
ha jullie 2!!
nou zo te horen bevalt het in india ook net als bij ons hier op Curacao! wij zijn al aan onze 2e stageweek!!!gaat echt heel snel!!!:(
nou geniet er van en we volgen elkaar wel he!
groetjes vanuit Korsou! -
09 September 2009 - 10:59
Marga:
Dat was wel geluk dames dat jullie warm water kregen.En fijn dat de washandjes dienst doen.
knuffel en tot het volgende verslag. -
10 September 2009 - 18:24
Serena:
Lieve schatjesssss
Fijn dat het zo goed gaat! Enne, veel gekke dingen doen, dan kunnen we als jullie terug zijn weer heeeeel hard lachen!
xxx