dag 1 - Reisverslag uit Bangalore, India van Ellen Werter - van Erk - WaarBenJij.nu dag 1 - Reisverslag uit Bangalore, India van Ellen Werter - van Erk - WaarBenJij.nu

dag 1

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Ellen

06 September 2009 | India, Bangalore

Waarbenjij.nu dag 1
Nou de reis zit erop! We zijn er.
Gelukkig hadden we een beetje vroeg afgesproken op schiphol want het ging mis. Er waren geen tickets. Doordat er vanalles was veranderd met de reis hadden ze een fout gemaakt waardoor we wel een boeking hadden maar geen tickets (ik vraag me nogsteeds af wat het verschil is, maar ja) uiteindelijk na wat bellen is het toch goed gekomen. Na een starbucks koffie werden we uitgezwaait, met spandoek en al, daar gingen we.
Na een uurtje kletsen in het vliegtuig en sjansen met de stuward (wat ons betere plaatsen op leverden) lande we in Londen. Daar moesten we overstappen. Geen echte problemen gehad. Maar tegen onze verwachtingen in hadden we een prachtig vliegtuig met eigen touch-screen schermpje met films, spelletjes en nog veel meer. Maar Ik was zo moe dat ik na het eten zosnel in slaap viel dat ik niet meer heb mee gekregen dat ze het dienblad weghaalden. Roos vertelde dat er ook melding was geweest van turbulentie maar die is ook geheel langs me heen gegaan. Ontbijt deden wij bij het ochtendgloren van de zon en niet lang daarna gingen we landen in Bangalore.
De douane, formuliertje hier, formuliertje daar en klaar. Dan de baggage, gelukkig alles gewoon daar. Snel geld wisselen en op naar de taxi.
2 uur rijden voor 17euro en we stonden voor ons hotelletje. Daar hebben we even lekker een moment voor ons zelf gehad, thuisfront even bellen en dan lunchen. Langs verschillende tempels gegaan en ook een mooie stip gekregen.
Nu gingen de anderen de shoppingmall nog in maar Roos en ik houden het even voor gezien, lekker relaxen op de kamer, straks nog wat eten en dan welverdiend naar bed.
Want morgen begint de eerste dag van de introductieweek. Ik ben benieuwd!

• 06 September 2009 - 14:37

Margot:

Hoi Ellen!

Je bent goed geland. Gelukkig! Haha, zijn jullie toch even aan betere plaatsen gekomen.
    Succes met de introductie:)

xx Margot

• 06 September 2009 - 20:53

Suus:

El!
    Ben nu al harstikke jaloers!
    Veel succes morgen en ik denk aan je
    Kus!

• 07 September 2009 - 08:33

Ghislaine:

Haai schat! Jij bent ook zo'n heerlijke schone slaapster dat je niks van de vlucht meekrijgt:) Wat leuk dat je meteen al even de tijd neemt om een berichtje te schrijven! Ik ga alles op de voet volgen, al helemaal omdat ik de mexicaanse griep te pakken heb... Ik wilde je nog bellen om je een goede reis te wensen, maar lag dermate voor pampus dat dat helaas niet lukte. Maargoed, geniet ervan! Heeeeeeeel veel liefs!
    Ghislaine

• 07 September 2009 - 16:21

Inge:

Ben blij dat de rest van de reis goed gegaan is, vond het toch wel een spannend begin voor jullie!
    Fijn dat het spandoek gewaardeerd werd, mede mogelijk gemaakt door ziekenhuis helmond :)

• 07 September 2009 - 18:32

Marga:

Ja te gek maar had dit al gehoord!Ik ben in afwachting waar je nu zit
    we horen het wel dikke knuf voor beide