weer terug
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Ellen
06 Oktober 2009 | India, Trichy
We gingen weg de dag na een festival en alles was versierd met bananenbladeren. ik heb weer op een olifant gezeten ;) en we hebben langs de wilde zee gelopen. fort St. George is minder spectaculair dan het klinkt maar het huis van de dichter was weer iets meer. Als echte hockeyer heb ik in het kantoor van de baas gevraagd of ik het hockeyveld mocht zien van HET hockeystadium in Chennai.
Gister hadden we de eerste echte stagedag, helaas houd dat hier in dat je echt mag komen kijken. Ik heb wat foto's gemaakt, en als je kijkt naar de speelspullen die ze hebben voor ongeveer 50 kleuters is het gewoon zielig. Dus gaan Roos en ik kijken hoeveel zo'n fietsje of ander speelgoed kost en dat hopelijk geven als afscheid. Het was erg leuk en op het einde hebben we met de kinderen gespeelt op de glijbaan, dingen doen zoals klappen in je handen als je glijd, die kinderen hebben de tijd van hun leven gehad.
Morgen weer met de gehoorgestoorde kinderen werken. donderdag de meervoudig gehandicapten en vrijdag weer met de bus worden opgehaald en een uur lang kinderen ophalen tot de bus zo vol zit dat we wel naar school moeten. Ik zal daar foto's van maken.
Lieve mensen ik ga snel verder, ik ga de tickets boeken voor de laatste week rondreizen.
groetjes!
06 Oktober 2009 - 09:50
Inge:
snap niks van dat rooster van jullie, dacht dat jullie allang weer aan de arbeit waren, en dan zijn jullie steeds maar reisjes aant maken en vakantie aant vieren...Maar weer leuke foto's :) -
06 Oktober 2009 - 10:43
Lotte:
wat een leuke foto's! het gaat er inderdaad wel heel anders aan toe dan hier, zo te zien...
je schildpadjes zijn trouwens door mij verwend op dierendag: een schone bak en een beetje extra eten. Ze waren er blij mee! ;)
groetjes aan Roos!
kus! -
06 Oktober 2009 - 11:00
Ghislaine:
Ziet er goed uit dames! Wat een mooie kleren enzo van die vrouwen daar! Haha en foto van pizza, had je vast wel eens zin in na al die rijst. Was wat voor mij geweest;)
Veel liefs!!! -
06 Oktober 2009 - 17:00
Marga :
Ha Lieve dames het is weer te gek allemaal.Geweldig he dat land?Geniet nog maar lekker en een hele dikke knuf voor bijde -
06 Oktober 2009 - 19:27
Afien:
Leuk Ellen, al die foto's geven een mooie impressie van het schoolgebeuren en van wat je onderneemt.
Tot het volgende bericht.
Groetjes van ons.